
Arónia – Kráľovná antioxidantov
Aróniu mnohí poznajú pod ľudovým názvom jarabina čierna. Žiadne ovocie nemá taký vysoký podiel antokyánov ako arónia. Antokyány majú silné antioxidačné vlastnosti, zaisťujú ochranu buniek a dokážu viazať voľné radikály. Prečítajte si viac o tejto zaujímavej rastline. Pôvod a pestovanie Arónia je ker dorastajúci do výšky 2-3 metrov a pochádza z východnej časti Severnej Ameriky z oblasti … Continue reading „Arónia – Kráľovná antioxidantov“
>> Čítaj viac

Višňovo-tvarohové kocky
Višňovo-tvarohové kocky Suroviny: Cesto: 6 vajíčok 100 g trstinového cukru ( môže byť aj Xylit ) 6 lyžíc rastlinného oleja 140g múky ( hladká, špaldová, ryžová, mandľová… ) 40g kakaa Višňový džem Tvarohová plnka: 500g jemného tvarohu 250ml smotany na šľahanie 33 % ( môže byť aj rastlinná … Continue reading „Višňovo-tvarohové kocky“
>> Čítaj viac





